29 Eylül 2008

Hayata Yeniden Merhaba

Evet; minik bebeğimi sonunda sağlıkla dünyaya getirdik sonunda. İsmini ALTAY koyduk. 3580 kg ve 50 cm boyunda. Bir iki gün içerisinde resimlerimizi koyacağım. Ama biraz daha müsade. Çünkü sarılık çıkarttık ve doğum yaptığım hastanede fototerapi almak durumunda kaldık ve bugün eve gelebildik. Hem çok yorgunum hemde uykusuz.

Bana yorum bırakan ve iyi dileklerde bulunan herkese çok teşekkür ederim.

22 Eylül 2008

Doğuma Gidiyorum

Evet herkese şimdilik Allahaısmarladık. Önümüz Bayram olduğu için ve bebeğim de müsade ettiği için bu akşam saat 19 ile 20 arası sezeryan ile doğum yapacağım. Berke'yi de sezeryan ile doğurduğum için bu doğumum da sezeryan oluyor ister istemez. Zaten bebeğimi uzun bir süredir aşağıda taşıyordum ve bana hareket kısıtlılığı getirmişti. Bebeğimin görünen kilosu şu anda 3270kg. Ben şu ana kadar tam 12 kg aldım. Son zamanlarda ellerim birer odun parçası. Ayaklarım oldu birer patates. Neyse olacak artık :) Zaten normal doğum tarihide 1 ekim ile 10 ekim arasıydı.

Dualarınız benimle olsun. Hepiniz Allah'a emanet olun. Yakın zamanda doğum yapacak olan varsa Allah bir avazda kurtarsın. Sağlıcakla kalın...

14 Eylül 2008

Şimdi Okullu Olduk

Her ne kadar bir hafta kadar geçikmeyle de olsa postumu girebiliyorum. Evet büyük heyecanla oğlum baldan tatlım okula başladı. Ne heyecan hemde. İki sene kreşe gitsekte bir gece önce bayağı bir mızırdandık. Elimizden geldiğince eşimde bende anlattık ve de yatıştırdık oğlumu. Elbette kolay değil. Okula geliş gidiş servisle olacak. Anne götürüp getirmeyecek. Bütün bunlar birleşince az da olsa korku kaplıyor insanın içini. Eşim ve ben götürdük ilk günü oğlumu. Sınıfa çantamızı yerleştirdik ve tören alanına gittik. Benim için aşağıdaki resimde her ne kadar belli olmasada, inanın çok zordu. Ayakta fazla kalamıyorum hemen aşağıya iniyor bebek. Ama Allah o gün ekstra bir kuvvet verdi sanki. Resimde karnımda fazla belli değil sanki ama gelin birde onu bana sorun :)






Öğretmenimiz bayan. Sanırım oğlum için bir avantaj.


Şimdilik yine bu kadar. Doğuma az kaldı ama benim için bayağı zorlu günler ama atlatacağım Allah'ın izniyle..