22 Eylül 2008

Doğuma Gidiyorum

Evet herkese şimdilik Allahaısmarladık. Önümüz Bayram olduğu için ve bebeğim de müsade ettiği için bu akşam saat 19 ile 20 arası sezeryan ile doğum yapacağım. Berke'yi de sezeryan ile doğurduğum için bu doğumum da sezeryan oluyor ister istemez. Zaten bebeğimi uzun bir süredir aşağıda taşıyordum ve bana hareket kısıtlılığı getirmişti. Bebeğimin görünen kilosu şu anda 3270kg. Ben şu ana kadar tam 12 kg aldım. Son zamanlarda ellerim birer odun parçası. Ayaklarım oldu birer patates. Neyse olacak artık :) Zaten normal doğum tarihide 1 ekim ile 10 ekim arasıydı.

Dualarınız benimle olsun. Hepiniz Allah'a emanet olun. Yakın zamanda doğum yapacak olan varsa Allah bir avazda kurtarsın. Sağlıcakla kalın...

5 yorum:

Adsız dedi ki...

Allah analı babalı büyütsün.

Gamzeli dedi ki...

canım benim bugün bebeğini almışsındır kucağını, allah analı babalı büyütsün inşallah, allah yardımcın olsun, dualarımız seninle..

Adsız dedi ki...

hadi bakalim hayirlisi..

es dedi ki...

Allahım kolaylıklar versin..
doğumdan sonra resimleri bekliyoruz..

Tabiat Ana dedi ki...

baldan tatlım,okurken önce bugün yazmışsın gibi geldi ama 4 gün olmuş bu postu yazalı sen yani minik bebek sanırım şuanda anneciğinin kucağında ve huzurludur.Allah ona uzun ömürler sağlıklı yaşlar versin.Sanada çok geçmiş olsun.Şimdi biten bir maratonun ardından hiç bitmeyecek bir başka maratona çıkıyorsunya allah kolaylıklar versin.Sevgilerim dualarım hep sizlerle.