14 Eylül 2008

Şimdi Okullu Olduk

Her ne kadar bir hafta kadar geçikmeyle de olsa postumu girebiliyorum. Evet büyük heyecanla oğlum baldan tatlım okula başladı. Ne heyecan hemde. İki sene kreşe gitsekte bir gece önce bayağı bir mızırdandık. Elimizden geldiğince eşimde bende anlattık ve de yatıştırdık oğlumu. Elbette kolay değil. Okula geliş gidiş servisle olacak. Anne götürüp getirmeyecek. Bütün bunlar birleşince az da olsa korku kaplıyor insanın içini. Eşim ve ben götürdük ilk günü oğlumu. Sınıfa çantamızı yerleştirdik ve tören alanına gittik. Benim için aşağıdaki resimde her ne kadar belli olmasada, inanın çok zordu. Ayakta fazla kalamıyorum hemen aşağıya iniyor bebek. Ama Allah o gün ekstra bir kuvvet verdi sanki. Resimde karnımda fazla belli değil sanki ama gelin birde onu bana sorun :)






Öğretmenimiz bayan. Sanırım oğlum için bir avantaj.


Şimdilik yine bu kadar. Doğuma az kaldı ama benim için bayağı zorlu günler ama atlatacağım Allah'ın izniyle..

6 yorum:

karamelize dedi ki...

Allah kurtarsın, son 1 ay gerçektende en yorucu aydır..
zamanlama da biraz zor senin icin aslında, herkes 1. sınıfa giden çocuğa çok özen gösterin diyor, sizde ise 2. bebek geliyor aynı anda.. artık cocukları bölüşeceksiniz sanırım eşinle..:)
hangi okula başladı oğlun, çok bakımlı görünüyor?
sevgiler,

BALDAN TATLI dedi ki...

Sevgili Karamelize teşekkür ederim., gerçekten çok yorucu benim için.Öğretmeniyle elimizden geldiğince çabalıyacağız bakalım. Oğlum Eskişehir'de Özel Mat-FKB Gelişim Okulları'na başladı. Gerçi özel okula başta karşıydım ama imkanları bakımından oğluma iyi bir eğitim vermeyi düşündük. Umarım yalnış bir karar almamışızdır.

Tabiat Ana dedi ki...

hadi hayırlı olsun baldan tatlım.
son ay gerçekten zor geçiyor sağlıkla sıhhatle tamamlarsın umarım bu yolculuğuda.
sevgiler.

loungetime dedi ki...

Bebimkide başladı okula, hadi hayırlısı. Seni çok iyi gördüm fazla kilo almamış gibisin.

Gamzeli dedi ki...

hayırlısı olsun canım, umarım bir sıkıntı yaşamazsınız okul için...Bu arada gerçekten az kaldı darısı benim başıma, allah kurtarsın :)

online mutfak dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.