1 Mayıs 2007

Açalya'nın Bebeği


Evet . Bu bebek pikesi için bayağı uğraştım. Gerçi istediğim gibi olmadı. Dikiş makinam bana yaptı yapacağını. Dikiş atlayıp durdu. Ama bence önemli olan bu işte işlenen civcivler ve yazılar.


Yine en sona bıraktım resim çekme işini. Eşimin cebinden çekildi son anda. Kayınvalidemler gönderecekler köye. O yüzden ne yerini ayarlıyabildim nede başka bir şey. Bulduk ve çektik işte. Açalya'ya gidebilmesi için ilk önce köye gidecek pikemiz. Yola çıktı şimdiden, uzun bir yol kat edecek şimdi. Bu pikeyi gerçekten çok severek ve isteyerek yaptım. Bunun son halini sizlerle beraber Açalya'da ilk defa görecek. Biliyorum resim kalitesi kötü ama en azından ne olduğu belli. Bunu kime gösterdiysem "Aslı bu pikeyi görünce çocuk doğurasım geldi" dedi.


İlk başlarda gözlerim alışık olmadığı için başım döndü ve gözlerim karardı. Ama sevgi olunca iş değişiyor işte. Nakış etamini (bilenler bilir) DMC. Bulunmaz Eskişehir'de demiştim , ama yanılmışım. Hemde alasını buldum. Pikesi de Sarar. Haa bu arada işleme ipleride DMC'nin kendi ipleri. DMC'den bu konuda asla vazgeçemem doğrusu. Beğendiğim modelde zaten birebir renkleride veriyor. Benim eklediğim sadece A- T harfleri ve Baby Heeren yazısı. Geriye kalanını kopya çektim :). Bide az önce bahsettiğim gibi dikiş makinam da bana ihanet etmeyip kenarları iyi dikebilseydi tam olacaktı yani. Ben doğum için bir tahminde bulunuyorum ve 4-5 Mayıs diyorum. Eğer 5 mayıs ta gelirse bebek benimle doğum günü aynı olacak. Şansa bak :)Umarım Açalya'da beğenir ve severek kullanır. Sizler ne dersiniz?

9 yorum:

Açalya dedi ki...

Hiiiii, Asli valla dilim tutuldu simdi. Ne diyecegimi, nasil tesekkur edecegimi bilemedim. Ama sen biliyorsun ne kadar sevindigimi. Oyle guzel olmus ki, bebegimiz bu pikeye cok yakisacak eminim! 2 hafta sonra kavusuyoruz pikeye desene! ay cok mutlu oldum, lay lay lay lay! ben de bu pikeyle birlikte bloguma oglumun bir fotografni koyacagim, soz! Ha bu arada ne o kiz! beni 5 gun icinde dogurtcan! aman diyeyim!

YOK Kİ dedi ki...

pike cok guzel, belli ki acalya da cok sevmis; ellerine saglik.
eger bebek 5 mayista dogarsa benimle de ayni dogumgunune sahip olacak :)

bebegin gelmesine 25 gun daha var gibi gorunuyor. mayis bebegi olacak her halukarda :)

BALDAN TATLI dedi ki...

Sevgili Açalya beğendiğine sevindim gerçekten. iyi günlerde bebişini büyüt bu pikeyle.

Sevgili yok ki yorumuna teşekkürler. Açalya'nın doğumu erken olacak gibime geliyor ama yine annesi gelmeden doğum yapmasın bencede :) sevgiler..

Açalya dedi ki...

Ne cok 5 Mayis dogumlu varmis! Aman ya lutfen erken gelmesin!

Asli, dun Tammo'ya da gosterdim, o da cok begendi, 'cool, say thanks to Asli' dedi. Ileteyim dedim.

Behiye dedi ki...

Yorum bırakınca ziyarete geldim ve battaniyeyi görünce aaa bizim Açalya' ya diye bakakalmışım vallahi:) Ne kadar hoş, zarif bir hediye. Ellerinize sağlık, Açalya' da bebişi de güle güle kullansın inşallah. Sevgilerimle.

Anne ve Bebisi dedi ki...

Çok güzel olmuş, ellerinize sağlık:)

Defne dedi ki...

Açalyacığımın oğluna da ne yakışacak, ellerine sağlık! Çok güzel olmuş çok...
Sevgilerimle.

BALDAN TATLI dedi ki...

Beğendiğinize gerçekten sevindim. Hepinize sevgiler.

Açalya sende enişteye söyle önemli değil. Severek yaptım hayatım.:)

gochemoche dedi ki...

bayildim cok sirin, cicivlere taptim, maasallah. Gule gule kullansinlar insallah :)