12 Eylül 2007

KISKANANLAR ÇATLASIN OHHHH!!!!






Sevgili Eda dediğini yaptı ve büyük emeklerle banada header yaptı. İşin açığı, bana zaman ayırıp da böyle bir şey yapması gerçekten çok önemli benim için. Yaa düşünün bir kere. Hiç bir karşılık beklemeden .Yüzyüze hiç bir şekilde görüşmemişsiniz, sadece birbirinizin sayfalarına bıraktığınız yorumlar var. Karşılıklı almış olduğunuz pozitif bir enerji var.Öyle oldu bizimde. Sevgili Edicim yaptı banada bir header. Sakın kıskanmayın ama tam 5 tane, benim acemi çalışmamla 6 tane. Bende bunları artık dönüşümlü olarak bayıla bayıla kullanırım.

Kısakanmayın çünküm, aramızdaki enerji çook pozitif. Tekrar teşekkür ederim, sağol. Nasıl teşekkür etsem bilemiyorum. Ama şunu söyliyebilirim Edacım, sen gerçekten çok insalcıl ve sevgi dolu bir insansın. Zamanımızda kalmayan değerlere sahip birisin.

İnsanların suratlarına baktığımda, genelde onlar hakkında bir şeyler hissederim. Bu pozitifse, o insan benim hayatımdan genelde çok zor çıkar. Kalbimde yer eder. Sende bunlardan biri oldun. Çünkü bana karşılık beklemeden çok büyük bir hediye verdin. Tekrar teşekkür ederim canım. Yaşamında, hayatın tüm güzellikleri senin yanında, çirkinlikleri uzağında olsun. Sevgilin Ömi ile beraber. Allah ayırmasın.

ÇOOOK TEŞEKKÜR EDERİMMMM

6 yorum:

Adsız dedi ki...

Aslı'cım hayatımda bu kadar içten bir yazı okumadım. Resmen şok oldum tatlım ne gerek var. Sen mutlu ol o bana yeter. Sözlerin arasında o kadar güzel şeylere değinmişsin ki! Hani ben hep derim ya inadına sanal dünya bizler gerçeğiz işte sana kanıtı. Canım benim güzel dostum ne kadar mutlu ettin beni bilemezsin. Umarım ziyaret eden dostlarında renkli sayfanı çok severler. Sen sıkılınca söylersin yenisini yaparız. Baldan Tatlım benim güle güle eskit :)

Not: Eda Suner Demirel'de süperdi ya muhteşem kız seni :)

Senin Edi'n
Muck

Adsız dedi ki...

güle güle kullanın gerçekten güzel olmuş, başlığı değil ama arkadaşlığınızı gıpta ettik.

loungetime dedi ki...

Kıskandım vallahi. Hatda çaladım bile ne diyeyim hayırlı olsun. Belki birgün bana da yapan olur.

es dedi ki...

yuppii çok güzel olmuş hepsi..edacığın ellerine sağlık :)tabii bu yazı için baldan tatlımızında yüreğine sağlık..
bloglarda bir ramazan temizliği var sanki..yenilenme,değişim..
pekte güzel oluyor böyle..
güzel günlerde kullan aslı ablacım headerlarını :)

ayci dedi ki...

dur ben bir nazar boncugu takayim :) simdi göze filan gelir, malum kiskananlar olabilir :)

evet edi harika seyler yapmis, benimde cok hosuma gittiiii!

[ fiкяiмiи iиcє güℓü ] dedi ki...

Edacım hakikaten çok sıcak ve yardımsever bir hatun. Yaptıkları da çok çok güzel olmuş. Eda'nın ellerine sağlık ve sen de güle güle kullan Aslıcım. Gözümüz gönlümüz açılsın bizim de.:))