27 Eylül 2007

Sevgi Sobesi

Yeni sobemiz sevgili Aytuğ tarafından olmuş. Hemen cevaplıyorum. Ama sınırlıyamıyorum. Sevdiğim bir çok şey var çünkü.

1- Elbetteki ailem. Baldan-tatlı oğlum Berkem. Aşkım benim herşeyim. Eşim, hayat arkadaşım, sevgilim. Anam (bu kelimeyi annem için kullanmayı daha çok severim. İçten gelir bana) Çok şeyi borçluyum. Beni babasız büyütüp, bir çok şeye göğüs gerdiği için.( Babamız varda hayırsız :p).

2- Araba kullanmak. İyi bir şöförümdür.(Sürücü değil) Kendimi iyi hissettiğim yerdir şöför koltuğu. Çok da dikkatliyimdir. Yolda, bayan olduğum için üzerime üzerime gelenleri nefretle kınıyorum. 8.5 aylık hamileyken bile araba kullandım.Korkak araba kullanan bayanlara da kızarım.

3-Sabahları ve akşam yemekten sonra, Türk Kahvesi içmeyi severim. Ama bunun yanında köpüklü bir capuccino'ya asla hayır demem.

4-Bilgisayar ve internet. Hem sörf yapmayı, hemde chat yapmayı severim. Bloğumu da unutmayalım.

5-Denizde yüzmeyi ve saatlarce oynamayı severim. Öyleki ellerim buruş buruş olur.

6-Özellikle sevdiğim insanlarla hoş sohbeti severim.

7-Kendi yaptığım ürünleri başkalarına hediye etmeyi severim. Bu nedenle evimde çok az kaldı(cam boyama, ahşap vs.)

8-Kozmetik ürünlerindeki yenilikleri takip etmeyi. Kullanıyormusun diye sormayın. Sadece nemlendiricilerim vardır.

9-Yemek yapıp yedirmeye bayılırım.

Valla şimdilik aklıma gelenler bunlar. Ben başkasını sobelemiyorum. Blogların birçoğu bunu yaptı sanırım. Ama arzu eden varsa lütfen yazsın. Hepiniz sevgiyle kalın.

7 yorum:

Calimero Mutfakta dedi ki...

kizma ama ben araba kullanmaktan cok korkuyorum :)kullanmam da lazim napicaz bilemiyorum:(

CeRoXiMo dedi ki...

İlk sekiz maddene aynen katılıyorum ama yemek yapmak??? Kitaptır internetten tariftir çalışıp çabalıyoruz...Tezata bakın ki eşim ahçılık mezunu süper yemek yapar.30 dakikada 4 çeşit çıkartır yaaaa sinir şey:(
Bu arada süper şöförüm diye geçinirdim İstanbulda 4 yıl bir tek çizik almadım. Eskişehir e gelişimin haftasında arabayı dağıttım. Ben bu şehrin ışıklarına alışamadım gitti:(

kakaolusevgi dedi ki...

ARABA KULLANMAK BENİM İÇİN DE ÇOK RAHATLATICI BİR TERAPİ GİBİ,İÇİNDEYKEN ŞÖYLE DE BİR MÜZİĞİ AÇIP,HIZ YAPTIN MI?DEYME KEYFE...
TÜRK KAHVESİNE BEN DE BAYILRIM,SUDAN DA SAATLERCE ÇIKMAM,AYNEN ELLERİM BURUŞ BURUŞ OLUR :))))

Adsız dedi ki...

Bilgisayaramı yeni açtım bütüngün dışardaydık ilk sizin blogunuza baktım Baldan Tatlı ne yazmış diye İlk maddeyi ailece hepimiz tahmin etmiştik.Teşekkür ederim bu ufak oyunumuza katıldığınız için.

Adsız dedi ki...

Baldan Tatlı yı çok seviyoruz. Sanki bizim kapı komşumuz gibi geliyor bize. Böyle oyunlarla birbirimizi daha iyi tanıyoruz.Cevaplarınıza bizde katılıyoruz.

BALDAN TATLI dedi ki...

#Sevgili Calimerom; eğer araba kullanmaktan korkarsan olmazki ama.Arabayı elin ayağın değil, beyninle kullanacaksın. Kimse anasının karnında öğrenmiyor değil mi? Ben eminim arkadaşım. Korkmak yok.

#Sevgili Ceren; al benden de o kadar. Maalesef Eskişehir'de araba kullanmak bir rezalet. Yayalar tam tavuk misali önüne atlıyıveriyorlar.

#Sevgili Kakaolu Sevgi; evet ataba kullanmak nasılda rahatlatıyor insanı değil mi? Hız yapmaya gelince, yol elverişli ise değil mi?

#Sevgili Ayça; rica ederim ne demek. Benim için zevkti.

#Sevgili Tuğçe;beni kapı komşunuz gibi görmeniz beni çok mutlu etti. Teşekkür ederim.

kakaolusevgi dedi ki...

TABİKİ TATLIM YOL ELVERİŞLİYSE :)))
YOKSA ÇOK TEMKİNLİYİMDİR YANE :)))YANIMDA KULLANAN HERKESİN DE ÖLE OLMASINI İSTERİM,UYARIR DURURUM :))9